ALIPHA'S DIERENCENTRUM

   

Naast onze dagopvang, pension, hondenwasservice en Jin Shin Jyutsu verzorgen wij ook gedrag en gehoorzaamheidscursussen voor alle honden, ras of rasloos.

Onze doelstelling is bazen en honden nog meer plezier aan elkaar te laten beleven. Dit willen we bereiken door u nog meer duidelijkheid te geven over het gedrag van de hond en hoe dit gedrag zich ontwikkelt. Tijdens de cursussen proberen wij u inzicht te laten krijgen in de taal van uw hond en zijn gedragingen.

De cursussen worden op verschillende niveaus gegeven, beginnend bij de puppycursus, voor pups vanaf 7 weken, gevolgd door de beginnerscursus en de gevorderdencursus.

Voor kinderen van 4 - 12 jaar is er de kind-hondcursus die ze kunnen volgen met hun eigen hond. Voorwaarde is echter wel dat de hond de basis gehoorzaamheid beheerst en sociaal met andere kinderen (mensen) en honden omgaat.

De cursussen worden gegeven door gekwalificeerde instructeurs (o.a. kynologisch instructeur) en gedragstherapeuten i.o. die u graag helpen bij het opvoeden van uw hond.

Ook bieden wij de mogelijkheid om privé lessen te volgen met uw hond, bijvoorbeeld als deze nog niet toe is aan trainen in groepsverband.

Alle lessen worden op een grasveld gegeven. Het terrein is helemaal omheind.

Na de les(sen) kunt u, onder het genot van een kop koffie of thee, napraten met uw collega-cursisten en instructeur in de kantine.

Voor aanmelden en/of informatie, kijk onder het menu item 'Contact'.

 

 

Alle foto's op deze website zijn eigendom van Hondenschool Alipha's Dierencentrum.